Geeren On Wheels

Het project de Geeren On Wheels is een initiatief van Jort Verhage (16). Hij leidt vanuit zijn Stichting BRNL, het project de Geeren On Wheels. Samen met  partners als BTV de Geeren, het Bentinck Fonds, Sportivun, SRO en de KNLTB, willen zij ervoor zorgen dat rolstoeltennis voor iedereen toegankelijk is.  Jort Verhage: “Het lijkt me ontzettend gaaf dat ik écht iets kan betekenen voor mensen met een beperking door hun hobby laagdrempelig te maken”.

Het project de Geeren On Wheels bestaat uit de volgende initiatieven:

  • Community: dé mogelijkheid voor rolstoeltennissers om met gelijken trainen, vrij te spelen en wedstrijden te spelen.
  • Nationaal zomertoernooi: voor iedereen, die wedstrijden wil spelen
  • Nationaal wintertoernooi: voor iedereen, die wedstrijden wil spelen
  • Internationaal toernooi: voor de wereldtop

De Geeren On Wheels richt zich op sport voor mensen met een beperking. Op de tennisclub BTV de Geeren is er een community voor rolstoeltennissers opgezet. Deze community is bedoeld voor mensen met een beperking, die de tennissport graag willen beoefenen. Iedereen is welkom om vrijblijvend een balletje te komen slaan, om te kijken of rolstoeltennis iets voor jou is. Wij hebben alle middelen in huis, waarmee jij de eerste periode de sport kan beoefenen, zodat je nog even de tijd hebt om je eigen spullen te regelen. Kortom je kunt direct beginnen met rolstoeltennis. Kom het uitproberen en join the community!

Btv de Geeren wordt hét middelpunt van rolstoeltennis in Baarn en omgeving. Iedereen is welkom.

Klik hier voor meer informatie