Bij tennisvereniging btv de Geeren is er een community voor rolstoeltennissers opgezet. Deze GOW community is bedoeld voor mensen met een beperking, die de tennissport graag willen beoefenen. Iedereen is welkom om vrijblijvend een balletje te komen slaan, om te kijken of rolstoeltennis iets voor jou is. btv De Geeren heeft alle middelen in huis, waarmee jij de eerste periode de sport kan beoefenen, zodat je nog even de tijd hebt om je eigen spullen te regelen. Kortom je kunt direct beginnen met rolstoeltennis.

Bovendien zorgen wij voor genoeg doorgroeimogelijkheden. Wij zijn er voor iedereen, die wil tennissen. Dat wil zeggen dat we tennis aanbieden voor mensen die af en toe willen sporten, regelmatig willen sporten, of zelfs veel willen sporten. Hierbij zorgen we er ook voor dat iedereen zijn talent volledig kan ontplooien. Dit doen we door het organiseren van een nationaal zomertoernooi, een nationaal wintertoernooi én een internationaal toernooi.

Is het jouw droom om af en toe tot regelmatig te tennissen met een groepje gelijken, of is jouw droom om toptennisser te worden. Zoek niet verder. Bij de Geeren On Wheels, ben je op het juiste adres.