Het ontstaan van Lockhorst On Wheels (LOW)

In 2015 , ik was toen 12 jaar, werd ik geïnspireerd door mijn neef  Yoeri Martens om een rolstoeltennistoernooi te gaan organiseren. Yoeri Martens deed dit ook al op jonge leeftijd in zijn woonplaats Oosterhout. Ik trainde op dat moment ook bij LTV Lockhorst en vond dit een erg rolstoel toegankelijke club. Door mijn trainer ben ik in contact gekomen met de voorzitter Frank de Wit. Frank zag er wel wat in en met een klein clubje hebben wij het voor elkaar gekregen om het eerste toernooi in augustus 2016 neer te zetten. Ik heb enorm veel geleerd van dit eerste toernooi. Het gaf een enorm goed gevoel om iets te kunnen doen voor anderen!

Eerste toernooi augustus 2016

In augustus 2016 was het zover. De eerste editie van het Lockhorst On Wheels ging van start. Het was een groot succes. We hadden veel deelnemers: 40. De eerste 2 dagen werden we ook nog verwend met mooi weer. Helaas viel de finaledag een beetje in het water en daardoor moest er worden  uitgeweken naar een binnenhal.

Tweede editie 2017

Gelukkig zag het bestuur van LTV Lockhorst het ook weer zitten om een 2de editie van Lockhorst On Wheels te laten plaatsvinden. Met hetzelfde team van 2016 alleen dit keer met Jos Smellink als toernooileider. Het wederom gelukt om een prachtig toernooi neer te zetten. Vele positieve reactie volgenden.

De commissie van Lockhorst On Wheels bestaat uit:

  • Jos Smellink
  • Jort Verhage
  • Frank de Wit
  • Rosalien van der Klundert
  • Peter van Gangelen
  • Henk Vliek

LOW in het nieuws:

Terug naar Home